Viser alle 232 resultater

Pynt til barnedåb for piger

Barnedåben eller navnefesten er den første fest i det lille nye menneskes liv, og det er en dag, der for de fleste står som noget helt specielt. Det er også en dag, som er forbundet med mange traditioner, særligt det at fejre dåben eller navngivningen med en skøn fest for familie og venner, efter ritualet i kirken er overstået. Dåbsfesten fortjener selvfølgelig den flotteste barnedåbspynt, som på fineste vis afspejler det helt særlige, som er sket. Herunder har vi samlet vores flotte pynt til barnedåb for piger på tværs af kategorier, så du let kan samle inspiration til en fantastisk oppyntning, dekoration, bordpynt og borddækning til barnedåbsfesten. De klassiske lyserøde nuancer er selvfølgelig rigt repræsenteret, men også guld, sølv, ferskenfarvet, lilla og lavendel er smukke farver til barnedåbspynten for piger. Vælg imellem smukke konfettiballoner, vimpelguirlander, ballonbuer, konfetti, engangsservice, papirsugerør, papir pom pom’er, honeycombs og selvfølgelig de populære folie ballon bogstaver, som du kan skrive din lille piges navn med. Alle vores fine sager er med til at skabe et gennemført smukt og stilfuldt look, der passer sig perfekt på din lille prinsesses store dag.

Tilbud

Barnedåb pige

Hvid silke gæstebog

DKK119,00 DKK69,00

1 års fødselsdag pige

Lyserød ballon bue

DKK185,00

Ballonbuer og ballonguirlander

Iriserende stjerne ballonbue

DKK185,00

1 års fødselsdag pige

Ballonvæg – lyserød og pink ombre

DKK195,00

Ballonbuer og ballonguirlander

Ballon bue – Pastelfarver

DKK185,00

1 års fødselsdag pige

Pink glitter gardin

DKK39,00

1 års fødselsdag pige

Pink metallic balloner

DKK19,00
DKK22,00
DKK22,00
DKK38,00
DKK7,00DKK28,00

18 års fødselsdag

Guld konfetti

DKK14,00
Tilbud
DKK49,00 DKK29,00

1 års fødselsdag pige

Sarte pastelfarvede jumbo balloner

DKK39,00

1 års fødselsdag pige

Lyserøde balloner

DKK18,00

1 års fødselsdag pige

Hot pink balloner

DKK18,00

Balloner til konfirmation pige

Lavendelfarvet hjerte folieballon

DKK9,00
DKK13,00DKK23,00
DKK15,00DKK25,00
DKK15,00DKK25,00
DKK12,00DKK22,00
DKK39,00

1 års fødselsdag pige

Bakers twine i baby lyserød

DKK35,00

1 års fødselsdag pige

Powder pink servietter

DKK18,00
DKK22,00

Pynt op med folie balloner til barnedåb

Vi er vilde med de flotte folie bogstavsballoner som dekoration og lokalepynt til barnedåben for piger, og du har selvfølgelig mulighed for at vælge mellem både guld, sølv og rose gold, alt efter dit barnedåbstema. I centrum for dåbs- og navngivningsfesten står netop den lille nye piges smukke navn, og det er da ikke mindre end perfekt at pynte op med navnet skrevet med flotte folieballoner. Hæng dem gerne over buffet- eller gavebordet, hvor de vil udgøre centrum for den flotte oppytning og dekoration i lokalet. Og det selvfølgelig uanset, om I fejrer dåben hjemme, i et lejet festlokale eller i et telt i haven.

Skab et fantastisk look med papir pom pom’er til navngivningsfesten

Hvis folie bogstavballonerne er nummer ét på listen over den mest perfekte pynt til barnedåben, ja så synes vi bestemt, at de smukke silkepapirs pom pom’er må være nummer to. Papirblomsterne er uendeligt smukke, som de flor lette svæver dér under loftet og skaber en eventyrlig fin stemning. Med dem som en del af pynten til barnedåben er du også sikret en flot fylde i festlokalet, og det er særligt en fordel, hvis I holder dåbsfesten i et lokale eller telt, hvor der er højt til loftet. Når der pyntes op og dekoreres med papirblomster, er det oplagt at vælge 2-4 matchende farver, koordineret efter det overordnede fest- og farvetema til dåben. Herudover kan du vælge mellem 3 forskellige størrelser, og det ser fantastisk ud at mikse mellem størrelser og farver, og dertil hænge pom pom’erne op i forskellige højder, så der skabes variation i udtrykket. Balancen i look’et sikrer du ved netop at vælge farver i forskellige nuancer af samme grundfarve, der komplimenterer hinanden på smukkeste vis. Du kan også bruge pom pom’er i borddækningen, hvor du ved kun at folde dem halvt ud får den smukkeste bordpynt.

Guirlander er en uundværlig del af barnedåbspynten

Det er næsten ikke noget mere festligt end en fin guirlande, som også i den grad emmer af festlighed og fejring. En smuk guirlande til barnedåben for piger er vimpelguirlanden med de mange fine bannerflag, der selvfølgelig fås i forskellige farver, med og uden et strejf af guld og glitter. Skal barnedåben holdes i et festtelt, er det næsten et must at pynte op med vimpelguirlanden, der tilføjer stemningen noget helt særligt. Hæng dem under loftet eller lav en smuk oppytning ved gavebordet eller buffetten med dem, og kombinér med papir pom pom’er, folie bogstaver og et væld af andre skønne balloner. Et smukt alternativ til guirlanden med vimpler ved buffetbordet, er den utroligt fine kvasteguirlande i lækkert silkepapir og måske med et strejf af guld, sølv eller rose gold. Den udgør en virkelig fin pynt, og den er super flot i kombination med pom pom’er, som ligeledes er i silkepapir.

En verden af balloner til barnedåb og navnefest

Ingen fest uden balloner! Det er et motto, som vi selv lever efter. Balloner er en helt igennem fantastisk festpynt, de kan bare noget helt særligt, og de symboliserer alt det, som er dejligt og skønt. Skab den mest festlige og fine stemning ved at pynte op til barnedåben eller navngivningsfesten med balloner, gerne i et ultra flot miks af forskellige typer og varianter, som tilsammen skaber et spektakulært look. Konfettiballonerne med lyserød konfetti er måske den allermest populære ballon til barnedåb for piger, og sammen med perlemorsskinnende metallic balloner eller de super flotte sart lyserøde pastelfarvede balloner udgør de en kombination, der simpelthen slår benene væk under dig og gæsterne. Hvis du vil gøre noget helt særligt, så fyld ballonerne med helium og lad dem svæve smukt. Du kan dog også sagtens pynte fantastisk flot op med balloner uden at bruge helium. Hæng ballonerne på snor, der vil udgøre den fineste guirlande under loftet, eller læg balloner i forskellige størrelser rundt omkring på gulve, sofaer og reoler.

Borddækningen til barnedåbsbordet

<