Viser alle 210 resultater

Pynt til barnedåb for piger

Barnedåben eller navnefesten er den første fest i det lille nye menneskes liv, og det er en dag, der for de fleste står som noget helt specielt. Det er også en dag, som er forbundet med mange traditioner, særligt det at fejre dåben eller navngivningen med en skøn fest for familie og venner, efter ritualet i kirken er overstået. Dåbsfesten fortjener selvfølgelig den flotteste barnedåbspynt, som på fineste vis afspejler det helt særlige, som er sket. Herunder har vi samlet vores flotte pynt til barnedåb for piger på tværs af kategorier, så du let kan samle inspiration til en fantastisk oppyntning, dekoration, bordpynt og borddækning til barnedåbsfesten. De klassiske lyserøde nuancer er selvfølgelig rigt repræsenteret, men også guld, sølv, ferskenfarvet, lilla og lavendel er smukke farver til barnedåbspynten for piger. Vælg imellem smukke konfettiballoner, vimpelguirlander, ballonbuer, konfetti, engangsservice, papirsugerør, papir pom pom’er, honeycombs og selvfølgelig de populære folie ballon bogstaver, som du kan skrive din lille piges navn med. Alle vores fine sager er med til at skabe et gennemført smukt og stilfuldt look, der passer sig perfekt på din lille prinsesses store dag.

1 års fødselsdag pige

Lyserød ballon bue

DKK185,00

1 års fødselsdag pige

Pink glitter gardin

DKK39,00

1 års fødselsdag pige

Pink metallic balloner

DKK19,00

1 års fødselsdag pige

Lyserød ballon kagetopper

DKK69,00

1 års fødselsdag pige

Slikposer med rose gold prikker

DKK29,00
DKK7,00DKK28,00

18 års fødselsdag

Guld konfetti

DKK14,00

1 års fødselsdag pige

Sarte pastelfarvede jumbo balloner

DKK39,00

1 års fødselsdag pige

Lyserøde balloner

DKK18,00

1 års fødselsdag pige

Hot pink balloner

DKK18,00
DKK13,00DKK23,00
DKK15,00DKK25,00
DKK12,00DKK22,00

1 års fødselsdag pige

Bakers twine i baby lyserød

DKK35,00

1 års fødselsdag pige

Powder pink servietter

DKK18,00
DKK22,00

Pynt op med folie balloner til barnedåb

Vi er vilde med de flotte folie bogstavsballoner som dekoration og lokalepynt til barnedåben for piger, og du har selvfølgelig mulighed for at vælge mellem både guld, sølv og rose gold, alt efter dit barnedåbstema. I centrum for dåbs- og navngivningsfesten står netop den lille nye piges smukke navn, og det er da ikke mindre end perfekt at pynte op med navnet skrevet med flotte folieballoner. Hæng dem gerne over buffet- eller gavebordet, hvor de vil udgøre centrum for den flotte oppytning og dekoration i lokalet. Og det selvfølgelig uanset, om I fejrer dåben hjemme, i et lejet festlokale eller i et telt i haven.

Skab et fantastisk look med papir pom pom’er til navngivningsfesten

Hvis folie bogstavballonerne er nummer ét på listen over den mest perfekte pynt til barnedåben, ja så synes vi bestemt, at de smukke silkepapirs pom pom’er må være nummer to. Papirblomsterne er uendeligt smukke, som de flor lette svæver dér under loftet og skaber en eventyrlig fin stemning. Med dem som en del af pynten til barnedåben er du også sikret en flot fylde i festlokalet, og det er særligt en fordel, hvis I holder dåbsfesten i et lokale eller telt, hvor der er højt til loftet. Når der pyntes op og dekoreres med papirblomster, er det oplagt at vælge 2-4 matchende farver, koordineret efter det overordnede fest- og farvetema til dåben. Herudover kan du vælge mellem 3 forskellige størrelser, og det ser fantastisk ud at mikse mellem størrelser og farver, og dertil hænge pom pom’erne op i forskellige højder, så der skabes variation i udtrykket. Balancen i look’et sikrer du ved netop at vælge farver i forskellige nuancer af samme grundfarve, der komplimenterer hinanden på smukkeste vis. Du kan også bruge pom pom’er i borddækningen, hvor du ved kun at folde dem halvt ud får den smukkeste bordpynt.

Guirlander er en uundværlig del af barnedåbspynten

Det er næsten ikke noget mere festligt end en fin guirlande, som også i den grad emmer af festlighed og fejring. En smuk guirlande til barnedåben for piger er vimpelguirlanden med de mange fine bannerflag, der selvfølgelig fås i forskellige farver, med og uden et strejf af guld og glitter. Skal barnedåben holdes i et festtelt, er det næsten et must at pynte op med vimpelguirlanden, der tilføjer stemningen noget helt særligt. Hæng dem under loftet eller lav en smuk oppytning ved gavebordet eller buffetten med dem, og kombinér med papir pom pom’er, folie bogstaver og et væld af andre skønne balloner. Et smukt alternativ til guirlanden med vimpler ved buffetbordet, er den utroligt fine kvasteguirlande i lækkert silkepapir og måske med et strejf af guld, sølv eller rose gold. Den udgør en virkelig fin pynt, og den er super flot i kombination med pom pom’er, som ligeledes er i silkepapir.

En verden af balloner til barnedåb og navnefest

Ingen fest uden balloner! Det er et motto, som vi selv lever efter. Balloner er en helt igennem fantastisk festpynt, de kan bare noget helt særligt, og de symboliserer alt det, som er dejligt og skønt. Skab den mest festlige og fine stemning ved at pynte op til barnedåben eller navngivningsfesten med balloner, gerne i et ultra flot miks af forskellige typer og varianter, som tilsammen skaber et spektakulært look. Konfettiballonerne med lyserød konfetti er måske den allermest populære ballon til barnedåb for piger, og sammen med perlemorsskinnende metallic balloner eller de super flotte sart lyserøde pastelfarvede balloner udgør de en kombination, der simpelthen slår benene væk under dig og gæsterne. Hvis du vil gøre noget helt særligt, så fyld ballonerne med helium og lad dem svæve smukt. Du kan dog også sagtens pynte fantastisk flot op med balloner uden at bruge helium. Hæng ballonerne på snor, der vil udgøre den fineste guirlande under loftet, eller læg balloner i forskellige størrelser rundt omkring på gulve, sofaer og reoler.

Borddækningen til barnedåbsbordet

Festbordet, borddækningen og bordpynten er et af de vigtigste elementer i enhver fin fest. Det er herom gæsterne samles, og festbordet er således om noget rammen for nogle fantastiske timer i selskab med familie og venner. Borddækningen til barnedåben skal måske være traditionel med glas, porcelæn og stofservietter eller mere uformel, men mindst ligeså fin, med flot og stilfuld engangsservice. Vælg det, der passer bedst til lokationen, den øvrige festpynt og dit humør, og tag ikke mindst i betragtning, om det skal være nemt at rydde op igen efter festen. Mange vælger buffet fremfor serveringer ved bordet, og her er det både praktisk og flot at have et par stakke fine paptallerkener og papkrus stående ved buffetbordet. Stilen og look’et i dit valgte barnedåbstema kan du så yderligere understrege ved at vælge engangsservice, som matcher og fuldender udtrykket, og som kommer til at være en del af bordpynten på buffetbordet.

Skab stemning med smuk bordpynt til barnedåb

Bordpynt til barnedåb må siges at være et kapitel helt for sig. Dekorationerne og pynten på bordet er forbundet med mange traditioner, og den inkluderer sædvanligvis friske blomster, levende lys og så alle de fine og søde detaljer, der virkelig fuldender borddækningen af barnedåbsbordet. En fantastisk fin måde at pynte bordet på er at bruge papirblomster og blade sammen med de friske blomster eller grønne grene. Du kan selvfølgelig også vælge alene at bruge papirvarianterne som bordpynt. De er utroligt fine i sig selv, og du kan tilmed gemme dem efter festen til minde om en fantastisk dag. Og måske ligefrem bruge i din scrapbog eller fotoalbum over dagen. Du finder både almindelige blomster, lotus blomster og forskellige bladranker i den smukkeste sarte lyserøde farve, der passer perfekt ind i et klassisk barnedåbstema med lyserød i centrum eller som en del af en mere ”boho” inspireret bordpynt og festpynt.

Konfetti er også et utroligt fint touch som pynt på barnedåbsbordet, og der er mulighed for at vælge mellem mange smukke farver, som kan tilpasses dit tema. Måske er farven lyserød, fersken, lilla eller lavendel, men det er er også fint at dekorere bordet med konfetti i guld, sølv eller rose gold, hvis du har valgt en kombination af en af grundfarverne med et touch af metallic.

En fantastisk fin bordpynt til barnedåben og navngivningsfesten for piger er også vores mini honeycomb papirbolde, der fås i 2 ultra søde størrelser på hhv. kun 5 og 8 cm. De er noget helt særligt og bestemt en af de mest unikke former for bordpynt, du kan dekorere med. Vælg mellem et væld af fine farver, og kombinér gerne med konfetti, der passer helt perfekt dertil. Det er et oplagt valg, hvis du går efter en bordpynt til barnedåben, som du ikke finder alle vegne, og som du virkelig har mulighed for at skabe dit eget personlige touch på.

Små æsker til barnedåben er en klassiker på bordet

Til navnefesten og barnedåben for piger ser det super fint ud at stille små æsker rundt omkring på festbordet eller lade dem pynte på hver enkelt tallerken. Hermed får du også muligheden for at forkæle dine gæster med lidt sødt under middagen, og det vil helt sikkert være værdsat. Vælg en favor æske, der matcher stilen og farverne i dit tema, måske en lyserød med prikker, en enkel hvid eller en smuk naturfarvet variant, der kan pyntes med baker’s twine eller bånd og måske et lyserødt papirblad. Du kan også vælge at forkæle gæsterne med en slikpose eller goodie bag med lidt godt i. Fyldet kunne være lakridskugler med guld støv, hjemmelavede karameller, dadelkugler, chokoladeknapper i fine farver eller en lille portion lækre karamelpopcorn. Stil én ved hver tallerken som en sød overraskelse til gæsterne, og lad den være en del af borddækningen og bordpynten til barnedåbsfesten.