Viser alle 119 resultater

Enhjørningpynt og dekoration til enhjørningfest og fødselsdag

Hos Festissimo elsker vi de fortryllende smukke og magiske enhjørninge, og hvis du leder efter den perfekte enhjørningpynt til festen med enhjørningtema, så finder du herunder al vores fine dekoration og pynt til enhjørningfest samlet på tværs af varekategorier, så du let kan danne dig et overblik. Til enhjørningfesten eller fødselsdagen hører sig naturligvis skønne enhjørningballoner, servietter, papkrus og paptallerkener med det smukke motiv, og også gerne en flot enhjørningguirlande til at sætte prikken over i’et. Fødselsdagskagen skal selvfølgelig også dekoreres med enhjørning kagepynt, ligesom også cupcakes og cookies ser fantastiske ud med et smukt guldhorn, søde ører, lyserøde kinder og blinkende øjne. Enhjørning eller unicorntemaet, som det også hedder, er helt utroligt populært til pigefødselsdagen, og både små og store er vilde med de eventyrlige skabninger, som simpelthen emmer af magi, glæde og fødselsdagsfestlighed. Vi håber, at du vil lade dig inspirere af vores flotte enhjørningpynt til en fantastisk unicornfest.

Ballonbuer og ballonguirlander

Ballon bue – Pastelfarver

kr.194,00
Tilbud

1 års fødselsdag pige

Lille enhjørning tøjdyr

kr.19,00
kr.29,00

1 års fødselsdag pige

Enhjørning isbægre

kr.22,00
Tilbud

Candy bar og slikbuffet til konfirmation dreng

Sølv glitter stjerne cupcake pynt – 6 stk.

kr.15,00

Candy bar og slikbuffet til konfirmation pige

Guld glitter stjerne cupcake pynt – 6 stk.

kr.15,00

1 års fødselsdag pige

Luksus pastel og guld konfetti

kr.39,00

Bryllupstema pastelfarvet bryllup

Lille luksus konfetti – Butterfly – Studio Pep

kr.22,00

Bryllupstema pastelfarvet bryllup

Lille luksus konfetti – Cupcake – Studio Pep

kr.22,00

Bryllupstema pastelfarvet bryllup

Lille luksus konfetti – Unicorn – Studio Pep

kr.22,00

Bryllupstema pastelfarvet bryllup

Lille luksus konfetti – Whimsy – Studio Pep

kr.22,00

Skab eventyrlig stemning og pynt op med enhjørningguirlander

Når valget er faldet på det ultra fine og festlige enhjørningtema, kan du med fordel tage udgangspunkt i de store linjer i dekorationen og festpynten, for derefter at tilføje fine detaljer, der understreger stemningen og udtrykket i din enhjørningpynt. En smuk enhjørningguirlande med de skønne magiske dyr er fantastisk til at sætte stemningen, og vil helt sikkert være noget af det første, som fødselsdagsbarnet bemærker. At den efter festen eller fødselsdagen kan hænges op og pynte på børneværelset gør den bestemt ikke mindre populær. Der er mange muligheder for at finde den helt rigtige enhjørningguirlande til enhjørningfesten, uanset om det skal være en med et væld af søde unicorns med fine kvast manker, eller en guirlande med den til anledningen perfekte tekst ”Make a wish”. Begge er et rigtigt fint valg, hver for sig eller sammen, og du har med det samme en super flot center piece i oppyntningen, der er perfekt til din enhjørningfest.

Pynt op til enhjørningfest med en stor enhjørningballon og masser af andre flotte balloner

Vi kan ikke forestille os noget mere fødselsdagsmagisk end en kæmpe stor enhjørningballon i folie i skønne lyserøde og pastelfarvede nuancer. Balloner er bare den ultimative festpynt, og til din enhjørningfest og fødselsdag er en enhjørningballon helt sikkert et must som centrum i enhjørningpynten. Vil du gøre lidt ekstra ud af det, så kan du fylde unicorn folie ballonen - og gerne nogle andre fine balloner i lyserød, hvid og pink også - med helium, som får dem til at svæve smukt og fortryllende fint. Der er noget helt magisk over en svævende ballon, som børn virkelig elsker, og som passer helt perfekt i særdeleshed til det skønne enhjørningfest tema.

Hos Festissimo kan vi slet ikke få nok af de flotte kæmpeballoner, der virkelig gør stor lykke til enhjørningfesten, og derfor er der et væld af fine varianter at vælge mellem. Det smukke store enhjørningansigt med manke, lange øjenvipper og selvfølgelig det fine horn er en klassiker, som fås i forskellige farver og nuancer. Alle med masser af skønne detaljer, der gør festen og enhjørningpynten lige lidt finere. Du kan også vælge den søde stående enhjørningballon, hvis du vil have dekorationerne lidt mere ned i øjenhøjde. Den udgør en særdeles charmerende gæst ved enhjørningfesten, som helt sikkert vil blive midtpunkt sammen med fødselsdagspigen. Og hvorfor ikke supplere de store enhjørningballoner med en ballonbuket af pastelfarvede eller metallic balloner? Eller de skønne konfettiballoner i lyserød eller guld? De tilføjer ekstra fine detaljer til enhjørningpynten, og det bliver helt ualmindeligt fint, hvis du også vælger at mikse med et par stykker af vores utroligt skønne blinke balloner, der er som skabt til enhjørningfesten.

Borddækning til enhjørningfest med flot engangsservice

Bordet skal selvfølgelig også dækkes op i en stil, der matcher din flotte enhjørningpynt, og når du vælger fin engangsservice, bliver det samtidig nemt at rydde op igen efter enhjørningfesten. Vores paptallerkener, papkrus og servietter med enhjørninge finder du i forskellige nuancer og med forskellig enhjørning dekoration, sådan at du præcis kan vælge det farvetema til borddækningen og bordpynten, som skaber det flotteste og mest gennemførte look sammen med den øvrige enhjørningpynt.

Engangsservice tema: Ombre lyserød med guld enhjørning

En af de allermest populære enhjørningtemaer til engangsservicen er den ultra skønne ombre lyserøde serie med smuk guld enhjørning og et strejf af mint. ”Ombre” betyder egentlig ”skygge”, og man bruger det om farver, der smukt glider over i hinanden og skaber en effekt, der minder om akvarel og water color. Og det er bare super smukt på fødselsdagsbordet til enhjørningfesten. I borddækningsserien fås selvfølgelig både matchende papkrus, servietter og paptallerkener med den flotteste facon til den absolut fineste enhjørning borddækning. Samtidig matcher det enkle look også det meste af vores anden enhjørningpynt - det være sig guirlander, balloner og kagepynt - så det er nemt at skabe et gennemført udtryk i dekorationerne og pynten til festen.

Engangsservice tema: Enhjørningansigt med pastelfarvede detaljer

Der er ikke noget finere til enhjørningfesten end det magiske enhjørningeansigt med de blinkende øjne, bløde lange øjenvipper, sart rosa kinder, søde ører, enhjørninghorn med guld detaljer og selvfølgelig en lille tot fin pastelfarvet hår, der elegant falder ned over panden. Det er måske det ultimative ”enhjørning look”, og vores to forskellige borddækningsserier med netop enhjørninghovedet i centrum er begge helt uimodståeligt fine på bordet til fødselsdagen med enhjørningtema. På fortryllende og eventyrlig fin vis kommer enhjørningen med til bords, og som et ekstra plus så matcher det søde unicorn look perfekt det, som ses i de utroligt populære enhjørningkager, som står højt på mange fødselsdagspigers fest ønskeseddel. Disse pyntes netop med snoet guld horn, fintformede ører, lange øjenvipper og en spektakulær manke i pastelfarvet buttercream. Gerne med et drys af guld kage glimmer. Og hvad kunne være med perfekt end at servere enhjørning fødselsdagskagen på en af de smukke matchende paptallerkener til enhjørningfesten?

Engangsservice tema: Water color enhjørning

Det smukke water color enhjørning tema med den sødeste og mest fortryllende enhjørning i sarte pastelnuancer med blomster og guld detaljer er vores absolut største favorit. I denne serie finder du både paptallerkener, papkrus, servietter, goodie bags, dug og folieballon, der tilsammen skaber det yndigste festbord til enhjørning temafesten. Serien er særlig smuk sammen med blush lyserøde og lavendelfarvede nuancer samt et touch af guld for ekstra elegance og festlighed.

Den fineste pynt til cupcakes og enhjørningkage til unicornfesten

Til enhjørningfesten og fødselsdagen hører sig naturligvis en smuk enhjørningkage eller cupcakes, og med fin kagepynt og caketoppers bliver det ingen sag at skabe en spektakulær kreation, der vil imponere både gæsterne og fødselsdagsbarnet. Måske er valget faldet på en høj unicorn kage i sarte pastelfarvede nuancer, som ser helt igennem fantastisk ud med skønne enhjørning caketoppers som pynt. Eller måske de enkle glitter stjerne kagesticks, som tilføjer kagen et strejf af luksus, og perfekt komplementerer dine egne kagedekorationer.

Det er også et stort hit at servere cupcakes til enhjørningfesten, og et sødt touch er at pynte hver enkelt kage med et snoet guld kagelys, der gør det ud for enhjørninghornet, og dertil selvfølgelig masser af kageglimmer og sukkerpynt. Du kan også pynte med guld glitter enhørning cupcake toppers, som ser så fine ud på festbordet. Vil du understrege stilen og enhjørningtemaet lidt ekstra, så er der mulighed for at dekorere hver cupcake flot med vores skønne unicorn cupcake wrappers, der foldes rundt om den færdige cupcake og tilføjer den noget helt særligt. Og når det gerne må være både super smukt og nemt samtidig, så skal du vælge at lave cupcakes’ene med det skønne cupcake kit med flotte guld cupcakeforme og de fineste cupcake toppers med enhjørninge og masser af søde detaljer. Nemmere bliver det ikke at lave de flotteste kagekreationer, der er et must til enhjørningfesten.

Gør præsentationen af dine kager til en del af enhjørningpynten til festen

Endelig er der præsentationen af de lækre cupcakes og kager, som også er en vigtig del af udtrykket til din enhjørningfest. Du kan vælge at lade de enkelte unicorn cupcakes stå rundt omkring på fødselsdagsbordet, hvor de i sig selv udgør en skøn pynt sammen med konfetti, mini papirblomster og anden bordpynt. Men det ser også fantastisk ud at stille cupcakes på en høj kageopsats, der virkelig kommer til at udgøre centrum på festbordet. Gå all in på enhjørningtemaet og anret dine cupcakes på vores super flotte lyserøde ombre kageopsats i kraftigt kvalitetskarton med lækker glossy finish. Selvfølgelig knejser en smuk og majestætisk guld unicorn på toppen, og det er virkelig en helt ualmindelig fin måde at servere enhjørningkagerne på. Og så er det et perfekt eksempel på, hvordan de praktiske elementer til enhjørningfesten kan tænkes ind i det generelle udtryk og den samlede enhjørningpynt.

Alle de små detaljer, der skaber et gennemført look til festen med enhjørningtema

Som oftest er det de små detaljer, der er med til at understrege festens tema på den fineste måde, og de er således en vigtig del af dekorationen og pynten til enhjørningfesten. Konfettien med perlemors glimtende enhjørninge og stjerner på fødselsdagsbordet, slikposen med enhjørningeklistermærker til lukning, det store glitrende enhjørning kagelys i festkagen og måske en smuk unicorn ballonguirlande over hele herligheden? Et fint touch er også en smuk enhjørning figur som centerpiece på bordet eller måske en af de ultra flotte snekugler med det magiske motiv. De pynter fantastisk til festen, og bagefter kan de pynte videre på børneværelset som et minde om den dejlige enhjørningfest, som I har holdt.

Som et helt særligt finishing touch til enhjørningfødselsdagen kan du lægge de flotte lyserøde og perlemorsfarvede unicorn head bands med silkesnor ved hver tallerken, så alle fødselsdagsgæsterne kan iføre sig dem og komme i den helt rigtige eventyrlige stemning. De udgør også den sødeste enhjørningpynt på festbordet. Måske skal dagens fødselar forkæles ekstra med en af de super søde enhjørning hårbøjler med guld horn, ører og blomster, der med garanti vil være et kæmpe hit. Og en helt særlig fin detalje på en fantastisk dag med enhjørningfest.

Aktiviteter og underholdning til enhjørningfesten

Når vennerne inviteres med hjem fra børnehave, eller pigerne i samlet flok går hjem fra skole for at fejre fødselsdagsbarnet, venter der dem en fantastisk enhjørningfest med den skønneste borddækning og pynt i det magiske dyrs tegn. Fuldend dagen med sjove aktiviteter og underholdning til enhjørningfødselsdagen, der selvfølgelig er i tråd med stilen og temaet. Der er rigtigt mange muligheder for at lave skønne aktiviteter til enhjørningfesten, og herunder har vi samlet et par stykker til inspiration:

  • Dekorér enhjørning småkager: Bag et par plader fulde af lækre småkager, som stikkes ud med en kageudstikker i enhjørningform, og lad fødselsdagsgæsterne hygge sig med at dekorere dem. Glasur i forskellige pastelfarver, små sukkerkugler og stjerner, kageglimmer, knuste lyserøde chokoladeknapper og spiseligt guld støv er blot nogle af de skønne sager, som du kan stille frem på bordet til pyntningen. Fødselsdagsgæstene vil med garanti elske det, og du kan lægge lidt fine poser frem, som hver gæst kan pakke deres færdige kagekreationer ind i. På denne måde får de også lov til at få et lille minde med hjem fra enhjørningfesten, som helt sikkert vil blive værdsat.
  • Tegn enhjørning tegning: Læg stykker af hvid karton eller papir frem på et fint aktivitetsbord til enhjørningfesten og supplér med tuscher, farvekridt, vandfarve, glimmerlim, pailletter, glitter tape, små klistermærker og andre fine sager til at dekorere en super fin enhjørning tegning med. Som et ekstra fint touch kan du finde lidt garn eller bånd frem, gerne med et strejf af metallic guld eller sølv, og lade gæsterne lave en unicorn manke og hale af det, som limes på billedet. På denne måde får du gang i børnenes kreative evner, og det giver anledning til nogle skønne hyggestunder til fødselsdagen med enhjørningtema.
  • Sjov med en enhjørningpiñata: En moderne klassiker og en utroligt populær aktivitet til børnefødselsdagen er piñata’en, som i de seneste år har fået rigtig stor udbredelse i Danmark også. En piñata er en super fin pynt til enhjørningfesten samtidig med, at den udgør en sjov underholdning. Fyld hulrummet inden i din enhjørningpiñata med slik eller andre lækkerier, og lad gæsterne tømme den til stor glæde og fornøjelse. Traditionelt set slår man på piñataen med en stok, men man kan bruge hvad som helst, og selvfølgelig tilpasse det efter hvor hurtigt, gæsterne skal nå i mål. Som til Fastelavn stiller gæsterne sig på række og skiftes til slå til pinataen, og du kan evt. have en lille gave klar til den, der får endeligt hul på den. I vores udvalg finder du enhjørningpiñataer i forskellige størrelser til den sjove aktivitet, inklusiv en helt uimodståelig fin mini unicorn piñata model, som godt nok kan fyldes med en lille smule småt slik, men som til forskel fra de andre gør sig bedst på festbordet som den skønneste enhjørningpynt.