Fest temaer til enhver anledning

Hos Festissimo elsker vi simpelthen fester, og vi vil rigtigt gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige fest tema til din næste fest. Derfor har vi herunder samlet vores mange forskellige skønne festtemaer til børnefødselsdag, barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag og bryllup –  med andre ord alle de særlige anledninger, der fortjener en helt særlig fejring og festlighed. Det giver en fantastisk mulighed for at holde fest og skabe lige præcis den stemning, som passer perfekt til begivenheden, og det uanset om det er til børne- eller voksenfesten. Herunder finder du masser af skønne varer fra vores mange forskellige kategorier, som tilsammen skaber et super flot og gennemført udtryk i lige det tema, som festens midtpunkt har udvalgt sig. På denne måde bliver det ingen sag at vælge den pynt, service og dekoration, der passer perfekt sammen og matcher stilen. 

Tema til barnedåb, navnefest og baby shower

De allerførste fester i barnets liv er noget helt særligt for forældre, bedsteforældre og resten af familien, og de fortjener i den grad en fejring ud over det sædvanlige. De klassiske fest temaer til disse skønne lejligheder er farverne lyserød og lyseblå, som ofte er i centrum for pynten og dekorationen. Et super flot touch er at kombinere enten med guld eller sølv, der virkelig tilfører et strejf af luksus. Både mint, fersken og lavendel er også flotte, ligesom det lige nu er utroligt populært at pynte op i et tema med pastelfarver i forskellige nuancer, der på fineste vis kombinerer de klassiske sarte farver med en eksplosion af festlighed.

Temafest til børnefødselsdagen

Måske har fødselsdagsbarnet allerede bestemt sig for et tema til fødselsdagsfesten? Ellers er vi sikre på, at mor hellere end gerne vil hjælpe med det. Hos pigerne er det allermest populære fest tema den magiske og eventyrligt fine enhjørning, og uanset om det skal være en lyserød, perlemorsfarvet eller pastelfarvet enhjørningfest, så vil det med garanti blive et stort hit. Prinsessefødselsdagen er desuden en klassiker, som både små og store piger elsker, og til pigernes temafester er også den skønne lyserøde flamingo blevet en særdeles populær gæst. Ligesom en pastelfarvet fest med masser af balloner, papir pom pom’er og måske et enkelt glittergardin er en sikker vinder.

Temafest for voksne

Det er selvfølgelig ikke kun børnene, der skal have lov til at holde fest og førnøje sig med et flot tema. Temafesten er bestemt også et must til de voksnes fester. Den store runde fødselsdag skal fejres med manér, og vores allermest populære tema er her rose gold, den smukke rosa gyldne nuance der er så populær indenfor både indretning og festoppyntning. Hollywood- og gallafest med guld, glitter og glamour, den spektakulære sort/sølv kombination, Sex and the City festen inspireret af alletiders elskede TV-serie og ikke mindst det ultra skønne og forårsfine blomster tema er nogle af de mange andre muligheder, som vi tilbyder. Kombinér dekorationerne i lokalepynten, bordpynten og borddækningen og brug dem til at style en spektakulær fest i et flot samlet look. Festens hovedperson vil føle sig ekstra forkælet, og gæsterne vil med garanti se tilbage på fantastisk og festlig dag og aften.

Bryllup med et særligt tema

Bryllupsfesten er en kæmpe begivenhed, og også her er et velvalgt tema med til at skabe rammerne om den dag, som brudeparret altid vil huske tilbage på med helt særlig glæde. Der er rigtigt mange muligheder, og tiden er kendetegnet ved en helt fantastisk kreativ og idérig tilgang til det at pynte op til bryllup. Dette er helt i tråd med tendensen til ikke nødvendigvis at vælge kirken som centrum for vielsen, og vi ser masser af fantastiske og eventyrlige bryllupper udfolde sig på stranden, i skoven, i haven eller andre skønne steder. Det åbner i den grad for et univers af noget helt særligt og unikt, og selvfølgelig skal oppyntningen og borddækningen til bryllupsfesten afspejle dette udtryk.

En af tidens helt store trends er boho brylluppet – kort for ”bohemian” – der på fineste vis kombinerer naturlige, rustikke og vintage inspirerede dekorative elementer i en uhøjtidelig stil. Blomsterkrans i håret, masser af blonder på kjolen og et væld af vimpelguirlander, blomsterranker og rustikke materialer i oppyntningen og dekorationerne. Eller måske er I mere til den klassiske stil med hvide stofservietter og et strejf af guld, sølv eller rose gold. Eller et sprudlende festligt pastelfarvet tema? Lad jer endelig guide af jeres personlige stil og præferencer, og leg med farver og materialer for at skabe et gennemført og unikt look i pynten og borddækningen.

Festtemaer som afspejler tidens tendenser og stil

De klassiske og populære festtemaer som glamour festen til de voksne, enhjørning- og prinsessefødselsdagen til børnene og det lyserøde og lyseblå tema til barnedåben finder du selvfølgelig repræsenteret med masser af skønne sager i vores udvalg. Og det naturligvis indenfor alle kategorier, så du kan skabe det helt rette udtryk og den helt perfekte setting for festen eller eventet. Som altid har vi hos festissimo ligeledes fokus på de helt nye tendenser indenfor festpynt, indretning og livsstil, og du vil derfor altid kunne finde det nyeste, fineste og mest ”fabulously” festlige hos os. Vi elsker skønne fester, og vi må simpelthen have alle de fine festligheder på de virtuelle hylder, som vi ikke bare ikke kan stå for. Og det er ikke så få endda. Vi håber derfor på altid at kunne give inspiration til din særlige fejring.