Dekoration, festartikler og pynt til festlokalet

Dekorationen og pynten er i høj grad det, som skaber stemning til festen. Uanset om fejringen skal foregå hjemme, i et lejet lokale, i haveteltet eller et helt andet sted, er oppyntningen en uundværlig del af forberedelserne. Her i shoppen har vi alt den pynt og de festartikler, der skal til for at gøre barnedåben, børnefødselsdagen, konfirmationen, brylluppet og alle de andre mindeværdige begivenheder til en succes. Herunder finder du vores store udvalg af flot, stilfuld og unik kvalitetspynt til enhver anledning og ethvert tema. Blandt festartiklerne har vi har selvfølgelig alle klassikerne som latex balloner, fødselsdagsguirlander, folie bogstav- og tal balloner, pom pom’er, honeycomb papirbolde, konfetti og glittergardiner. Og det naturligvis i et væld af forskellige farver og varianter, så du med lethed kan finde den helt rigtige dekoration til jeres særlige begivenhed. Vi gør os også altid stor umage med at finde de festartikler, som er noget lidt ud over det sædvanlige, og vi er altid med på de nyeste tendenser og trends indenfor denne fantastiske verden. 

Pynt op til festen med latex-, folie- og konfettiballoner

Der er bare ikke noget som balloner, der signalerer festlighed, fødselsdagsmagi og fantastiske timer i familie og gode venners selskab. Det er en sand festpyntsklassiker og lige populær blandt både børn og voksne. Og heldigvis findes de i masser af forskellige varianter, udgaver og looks, så det bestemt ikke er nogen sag at finde de helt rigtige til det valgte festtema og den særlige begivenhed, der skal fejres. Det skal ikke være en hemmelighed, at vi også elsker balloner her hos Festissimo, og vi har et fortryllende fint udvalg til både børnefødselsdagen, den store runde for de voksne, barnedåben, konfirmationen, brylluppet og årets særlige højtider. Herunder har vi listet de forskellige typer, som du kan vælge imellem, og som oftest tager sig allerbedst ud, når de mikses på tværs af de forskellige kategorier:

  • Ensfarvede balloner: Latex balloner i festtemaets farver eller med et særligt print er et must til enhver fest. Skal det være ekstra flot og festligt, så fyld dem med helium, og nyd synet af de skønne svævende balloner. Børn kan simpelthen ikke få nok af dem, og selv de voksne kan have svært ved at dy sig for at trække i snoren. Der er noget sandt magisk ved en heliumballon, og så længe du husker ikke at fylde dem i for lang tid før festen, er der mange timers nydelse i dem. Du behøver dog bestemt ikke helium for at skabe en fantastisk stemning med balloner. Pust dem op på traditionel facon eller ved hjælp af en ballonpumpe, og lad dem ligge rundt omkring på gulve og borde i lokalet og pynte. De kan også bindes til en snor, som hænges op i loftet, og så er de selvfølgelig et must til ballondans.
  • Folie bogstavballoner og talballoner: Disse skønne festligheder er blevet helt utroligt populære indenfor de seneste par år, måske fordi de bedre end noget andet er med til at skabe et helt unikt og personligt udtryk i oppyntningen. Til både barnedåben, børnefødselsdagen og konfirmationen ser det så flot ud at pynte op med bogstavballoner, der danner hovedpersonens navn. Vælg mellem guld, sølv eller rose gold, alt afhængig af dit fest- og farvetema. Til fødselsdagen er det oplagt at kombinere med de matchende folie talballoner, og de ser ikke kun fantastiske ud, når de hænger på snor eller sidder fast på væggen på buffetbordet, men også når de indgår i et skønt ”photo shoot” med fødselaren. Særligt de helt store tal ser spektakulære ud på dine festbilleder.
  • Folie figur balloner: Vi kan slet ikke få nok af de imponerende kæmpeballoner med forskellige figurer og motiver, som knytter sig til forskellige skønne festtemaer. Pynt op med en fortryllende fin kæmpe enhjørning ballon til pigefødselsdagen med enhjørning tema, og lad den store regnbue folie være en del af den farverige fest. Smukke og enkle folie ballon stjerner og hjerter udgør en utrolig fin pynt til både den store runde fødselsdag og brylluppet, og mon ikke en stor lyserød flamingo vil gøre lykke til sommerfesten eller pool party’et?
  • Konfettiballoner: Disse ultra smukke, stilfulde og imponerende balloner er måske vores aller største all time favorite. De kombinerer på fineste vis to af de største klassikere indenfor festartikler og festpynt, nemlig balloner og konfetti. Og hvem kan stå for det? Vi kan i hvert fald ikke, og derfor har vi et virkelig stort udvalg af dem i alle farver og stilarter. Varianterne med guld, sølv og rose gold konfetti er fantastisk populære til alle slags voksenfester, mens de lyseblå og lyserøde konfettiballoner er et must til både baby shower og barnedåb. Vi har dem i både almindelig størrelse og som kæmpeballoner, der virkelig imponerer. Og hver eneste gang vi ser en ny slags, ja så må den bare i shoppen.
  • Ballonbuer: Hvis du elsker balloner, så vil du være vild med vores super flotte og festlige ballonbuer, som fås i færdige kits lige til at samle og hænge op. Selvom de ligner en million og noget, som en professionel stylist har lavet, kan du således sagtens få dem til din fest, uden at det hverken er svært eller dyrt. Vi har ballonbuer i mange forskellige farver, så du altid kan få lige præcis den, der passer til din fejring, og hvis du har lyst til helt selv at sammensætte farver, så har du mulighed for at gøre det med vores super smarte guirlande bånd. Du kan også vælge at pynte op med en fuld ballonvæg, som også fås i et prakisk kit, og vi har selvfølgelig lavet et lille skriv om, hvordan du nemt og hurtigt laver din egen ballonvæg.
  • Metallic balloner: De smukke smukke metallic balloner, eller perlemorsballoner, som de også kaldes, er forrygende flotte, og de tilfører din fest og fejring et super fint strejf af luksus og elegance. Perfekte i en ballonbuket med forskellige farver, der matcher hinanden, eller i kombination med konfettivarianterne og folie bogstaver.

Papir pom pom’er og honeycomb papirbolde skaber stemning

Pynt op med de smukke, luftige og fortryllende papirblomster, også kaldet papir pom pom’er, og se festlokalet forvandle sig til det mest magiske og eventyrlige univers. Så smuk en effekt skaber de, og særligt hvis du mikser mellem de forskellige størrelser og farver indenfor dit farvetema, vil du opnå et fantastisk resultat. Du kan vælge at hænge pom pom’er i grupper af flere størrelser over hvert bord, hvis du dækker op ved enkelte borde, eller du kan dekorere buffetbord eller gavebord med et smukt touch af papirblomster. Vores mini variant er perfekt som pynt på hver enkelt tallerken, og hvis du nøjes med at folde den ene side af blomsten ud, så har du også den fineste bordpynt.

Et lidt andet look, men bestemt ikke mindre fint og festligt, kan du skabe ved at pynte op og dekorere med honeycomb papirbolde. Vi synes, at de er indbegrebet af fest, og det bedste af det hele er, at de også bagefter kan bruges som deko i hjemmet. Fordi vi er vilde med de skønne papirkugler, har vi dem selvfølgelig i mange størrelser, heriblandt den sødeste mini udgave, der udgør den fineste unikke bordpynt.

En verden af guirlander, glittergardiner, lyskæder og konfetti

Selvfølgelig skal der pyntes op til festen med guirlander, og du finder et kæmpe stort udvalg af dem, fordi de bare tilføjer noget helt særligt til pynten og dekorationerne. Vimpelguirlanderne er de skønne klassikere, der har et helt særligt festligt udtryk, og sammen med en flot fødselsdagsguirlande er det den ultimativt flotteste pynt til fødselsdagen. I de senere år er kvasteguirlanderne blevet virkelig populære, og de emmer da også om noget af festlighed. Måske passer det også perfekt ind at kombinere med en fin lyskæde med pastelfarvede lamper eller retro look pærer?

Konfetti må du endelig ikke løbe tør, hverken bordkonfetti’en til at strø på de fint dækkede borde eller push pop konfetti’en, som udløses til stor glæde for store og små. Husk også at skabe en fantastisk indgang til festlokalet, der med det samme hensætter dine gæster i den rigtige stemning, og som festens midtpunkt vil elske at træde igennem. Vi tænker selvfølgelig på de super skønne glittergardiner, som også kan udgøre en fotovæg til festbilleder af spektakulær karakter.