Bryllupspynt og bryllupstemaer til den store dag

Bryllup er en af livets helt store og skelsættende begivenheder, som vil stå mejslet i erindringen som ingen anden fejring. Den helt rigtige dekoration og pynt til bryllup er med til at skabe rammen for den mest fantastiske kærlighedsfest, som I deler med familie og venner, og hos Festissimo håber vi at kunne inspirere til den perfekte bryllupspynt til jeres unikke bryllup. Uanset hvor og hvordan receptionen og bryllupsfesten skal holdes, har vi pynten, der skaber den stemning og atmosfære, som I stiler efter. Og som på den måde indfanger jeres personligheder og jer som par. Pynten til bryllup fås i mange forskellige temaer, og hvad enten valget er faldet på et boho bryllup, et vintage bryllup, et natur bryllup, et rustikt bryllup, et blomstrende og botanisk bryllup eller det klassiske bryllup, så vil I finde det flotteste udvalg af stilfuld bryllupspynt, dekorationer, gæstebøger og kagetoppere hos os. Vi har gjort os umage med at finde pynt, der både er kendetegnet ved høj kvalitet og klassisk såvel som unik stil. Der er med andre ord bryllupspynt til ethvert bryllupstema, og skulle I være på udkig efter noget, som I ikke allerede finder i vores udvalg af pynt til brylluppet, så er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi glæder os over at kunne hjælpe til med at skabe den ultimative bryllupsfest.

Klik og find her vores inspiration til > bryllupstemaer

Bryllupspynt i forskellige bryllupstemaer

Det er et stort arbejde at planlægge drømmebrylluppet, og det er ofte mange måneder ”in the making”. Det betyder utroligt meget, at det bliver lige præcis sådan, som I drømmer om, og processen med at planlægge og forberede bryllupsfesten er så absolut en vigtig del af oplevelsen omkring brylluppet også. Det skaber en helt særlig glæde at planlægge sit livs fest, og det er noget som I på fineste måde er sammen om som par.

Når I skal finde ud af, hvilken bryllupspynt der skal være til jeres bryllup, kan det være et godt udgangspunkt at starte med at beslutte sig for et bryllupstema. På den måde har I valgt en overordnet retning for dekorationerne og pynten til bryllup, og det gør det lettere at sammensætte de forskellige elementer til en fuldendt helhed. Samtidig skaber I et helt unikt og personligt udtryk til jeres bryllup, og I har mulighed for at vælge et bryllupstema, der passer til jeres personligheder og udtrykker jeres stil.

Der er mange forskellige smukke bryllupstemaer med matchende bryllupspynt at vælge i mellem, og nogle af de mest populære har vi samlet herunder til inspiration for jer:

 • Boho bryllup: Boho er en forkortelse af ”bohemian”, og det henviser til en bohémeagtig afslappet og naturlig fashion. Boho brylluppet er således karakteriseret ved det skønne mix mellem naturlige og rustikke elementer, og der er plads til lidt af hvert i tøjet, maden, pynten og dekorationerne. Kort sagt en uformel stil med plads til både nyt og gammelt. Bryllupspynten er ofte præget af blomster, blade, blonde bordløbere, vimpelguirlander, træ konfetti og selvfølgelig masser af levende lys i fyrfadsstager og glas med markblomster og strå på bordene. Uanset om festen holdes udendørs i haven, i et festtelt, en lade eller festlokale vil masser af lyskæder eller papirlanterner under loftet sørge for den rette stemning, som passer perfekt ind i stilen. I forhold til bryllupskagen vælger mange, der holder bryllup i boho stil, at servere flere mindre kager, gerne mikset med cupcakes, som så alle kan pyntes fint og måske stilles frem på store rustikke trækasser eller skiver af træ. Kunstige blomsterkranse kan så sno sig omkring disse og skabe en atmosfære på bryllupskagebordet, der går perfekt hånd i hånd med den øvrige bryllupspynt.
 • Vintage bryllup: Brylluppet og bryllupspynten i vintage stil minder meget om boho brylluppet, og et bryllup med elementer fra begge stilarter er fantastisk flot. Et vintage bryllup er dog i særdeleshed karakteriseret af nostalgiske og romantiske dekorative elementer fra en svunden tid. Draperede hvide duge, stofservietter, blonde bordløbere, høje lysestager og store sølvfarvede dækketallerkener kendetegner stilen og skaber den skønne vintage feel. Bryllupspynten og dekorationerne er typisk i hvide og cremefarvede nuancer med et touch af guld eller sølv, og blonder og blomster spiller dertil en vigtig rolle.
 • Natur bryllup: Natur brylluppet er som navnet siger præget af naturens smukke dekorative elementer som blomster, blade og træ, og bryllupspynten finder sin store inspiration indenfor dette felt. Det smukke og rustikke gyldenbrune hessian er helt perfekt til naturtemaet, som er kendetegnet af afdæmpede douce, råhvide, brune og cremefarvede nuancer. Den landlige stil med halm, der udgør det fineste underlag til en stor balje med is og lækre drikkevarer, passer perfekt ind i stilarten, ligesom også elementer fra bryllupspynten i boho bryllyppet og vintage brylluppet er smukke at mikse med.
 • Botanisk bryllup: Det botaniske bryllup er grønt, frodigt og naturligt, og det er et af de bryllupstemaer, der for alvor er ved at blive populært. Planter, blade, ranker og blomster spiller en stor rolle i bryllupspynten til det botanisk inspirerede bryllup, og valget kan enten falde på de naturlige af slagsen eller nogle af de mange ultra smukke og naturtro kunstige blad- og blomsterguirlander, som fås, og som alt andet lige ofte er mere praktiske og nemme at have med at gøre. Det er kunstige blomster og bladranker som på fineste vis komplimenterer stilen, og som bruges som bordpynt, som dekoration på buffet- og dessertborde eller som en del af bryllupspynten i lokalet, hvor de kan snos om stolper eller hænges under loftet.
 • Klassisk bryllup: Bryllupspynt i klassisk stil er mange ting, men romantiske elementer som hjerter har ofte en stor plads. Det kan være i form af hjerteballoner, hjertekonfetti eller bordkort med hjerter. Farverne er ofte den klassiske hvide, som for mange er lig med bryllup, men pynten får også et ekstra strejf af luksus og elegance med elementer af sølv, guld eller rose gold, som i de seneste år er blevet en af de allermest populære farver i pynten til bryllup.

Bryllupspynt til festlokalet – Uanset hvor festen skal fejres

Dekorationerne til lokalet udgør en stor del af bryllupspynten, og de er med til at skabe den overordnede stil og stemning til festen. Vælger I et bryllupstema eller en farve, som I vil tage udgangspunkt i, har I fra start af et godt grundlag for at vælge den helt rigtige pynt til jeres bryllup, der afspejler jer som par, og som skaber rammen om jeres store dag på den allersmukkeste vis.

Hvilken pynt til bryllup I skal vælge, afhænger også af den lokation, hvor bryllupsfesten skal holdes. Måske er det i et lejet festlokale eller forsamlingshus, måske er valget faldet på et telt i haven eller på en rustik lade eller andet stort lokale, som med den rette bryllupspynt kan forvandle sig til det mest magiske sted. Det er en god idé altid at have stedets karakteristika med i overvejelserne, når bryllupspynten skal vælges, for måske er der særligt højt til loftet, måske er der stolper, der skal dækkes, og måske er der særlige steder eller hjørner, der er oplagte til en hyggekrog eller photo booth.

Herunder har vi samlet inspiration til bryllupspynten til lokalet:

 • Balloner: Balloner er for mange indbegrebet af festlighed, og således også til bryllupsfesten. Balloner er fantastiske som del af bryllupspynten, og med vores kæmpe udvalg af lækre og stilfulde balloner er det let at finde de helt rigtige slags til ethvert bryllupstema. Der er et væld af muligheder, som kan kombineres på kryds og tværs, og uanset hvilke balloner I vælger til jeres bryllupsfest, vil de være med til at skabe en fantastisk stemning og atmosfære. Der er mange forskellige måder at dekorere og pynte med balloner på, men her vil vi fremhæve ballonbuer, ballonbuketter og enkelte balloner.

  Igennem de sidste par år er ballonbuer og store ballonguirlander blevet ultra populære som del af bryllupspynten, fordi de simpelthen skaber en så imponerende og festlig effekt, og fordi det nu med færdige kits og praktisk ballonguirlandebånd er blevet let selv at skabe de overdådige ballondekorationer, som før var forbeholdt professionelle dekoratører. Ballonbuer og guirlander fås i masser af forskellige nuancer og farver, og de kan yderligere pyntes med blomster, eukalyptusgrene, store blade eller andet, som passer perfekt ind i temaets bryllupspynt. Det er oplagt at hænge ballonbuen eller guirlanden over buffet- eller gavebord, men de udgør også en perfekt indgangsdekoration til festen, hvor de fungerer som en super flot æresport. Det skaber en særlig stemning at træde igennem balloner ind til bryllupsfesten, og det sætter både brudepar og gæster i det helt rette humør. Endelig er ballonbuen i kombination med et glittergardin et perfekt valg, hvis der på festlokationen findes et større vægparti, som kan udgøre den fineste fotobaggrund til sjove, festlige og fine billeder af bryllupsfestens deltagere.

  Foruden ballonbuer er ballonbuketter en fantastisk tilføjelse til bryllupspynten. Som navnet antyder er det balloner af forskellig slags, som samles i smukke ”buketter”, og som fyldte med helium står som de flotteste dekorationer rundt omkring i festlokalet. En enkel og praktisk ballonvægt holder buketten på plads, og gør det muligt at placere den hvor som helst. Det ser super flot ud med et mix af forskellige balloner i bryllupsballonbuketten, og ensfarvede latex balloner, konfettiballoner og folie hjerteballoner er et oplagt valg til en spektakulær og romantisk bryllupspynt.

  Det er også utroligt fint at dekorere med enkelte balloner i bryllupspynten. Fyldes de med helium, så de kan svæve, giver det mulighed for at lave fine mindre dekorationer rundt omkring i lokalet. En enkelt ballon kan f.eks. bindes til brudeparrets stole, eller en ballonvægt kan holde en smuk folie hjerteballon på plads som bordpynt blandt blomsterdekorationer og andet fint pynt. Man kan også vælge at lade masser af balloner svæve under loftet, eller bruge dem uden helium som dekoration på gulvet, hvis der er steder, der godt kunne bruge lidt ekstra fylde og stemning. På den måde skabes der et flot samlet udtryk i bryllupspynten.
 • Guirlander: Sammen med balloner skaber guirlander den flotteste effekt og festligste stemning på bryllupslokationen. Særligt hvis der er højt til loftet, gør guirlander sig utroligt godt, og specielt de klassiske vimpelguirlander, der både fås i stof og papir med skønt blomsterprint, er oplagte. Især til boho brylluppet, hvor vimpelguirlanderne bidrager til det helt særlige casual og atmosfærefyldte look, der mere end noget andet karakteriserer bryllupspynten i dette skønne og populære bryllupstema.

  Det er også utroligt populært at lave en guirlande af bogstav folieballoner til bryllupsfesten, hvor man skriver brudeparrets navne, eller kombinerer med en af de ultra fine skriftballoner, hvor ordet ”Love” er i centrum. Gerne sammen med smukke kvastguirlander, der på fineste vis afslutter dekorationen og tilføjer et helt særligt festligt touch. På denne måde kommer brudeparrets navne til at indtage en central plads i bryllupspynten, og folieballonernes farve i enten rose gold, guld eller sølv kan man så lade gå igen i små detaljer i den øvrige dekoration, bordpynt og oppyntning.

  Endelig er det en virkelig fin tilføjelse til bryllupspynten at dekorere lokalet med de smukke og klassiske ”Just married” eller ”Mr & Mrs” guirlander, der fås i flere farver, så I helt sikkert kan finde dem, der matcher jeres bryllupspynt perfekt.
 • Papirblomster og pom pom’er: De skønne blomster og pom pom’er af silkepapir pynter ultra smukt og skaber en fantastisk romantisk stemning. Samtidig giver de virkelig fylde i dekorationerne og bryllupspynten, og det er især perfekt, hvis der i lokalet er højt til loftet. Hæng dem sammen i grupper med papirblomster i flere forskellige størrelser, og kombinér også gerne mellem forskellige farver og nuancer. De gennemsigtige snore skaber et florlet udtryk, der giver indtrykket af, at blomsterne svæver frit under loftet, og det er om noget stemningsskabende i bryllupspynten til den mest fantastiske fest.
 • Lyskæder og lanterner: Det er ikke noget, der skaber stemning og atmosfære, som det rigtige lys. Lokalets belysning kan I altså med fordel supplere med lyskæder og papirlanterner, og især når mørket falder på om aftenen, skaber de den mest magiske stemning. I haveteltet er de et must som del af bryllupspynten, da der ofte ikke vil være andet lys, og det er virkelig værd at gøre noget ud af, da I med de helt rigtige lyskilder i allerhøjeste grad kan påvirke atmosfæren, som I ønsker til bryllupsfesten. Foruden lyset under loftet i form af lyskæder og lanterner, giver lys på bordene en fantastisk effekt. Stearinlys og fyrfadsstager er et must på bryllupsbordet, men overvej også at lade små lyskæder og string lights blive en del af bryllupsbordpynten. Måske i form af de smukke frodigt grønne ranker med blade og LED lys, der lægges langs midten af bordet eller snos rundt omkring fyrfadsstager og anden bordpynt. De enkle string lights lyskæder kan også anbringes i glas, hvor de skaber stemning, ligesom de særlige lyskæder til flasker er et super flot element på bryllupsbordet. Selvfølgelig kører alle disse lys på batterier med små batteribokse, der let kan skjules, og de kan derfor placeres overalt, uden at man skal tænke over strøm og stikkontakter.