Viser alle 233 resultater

Nytårspynt og dekoration til årets sidste aften

Pynt op til nytår med den flotteste nytårspynt, og fejr årets sidste aften med et brag. Uanset om du skal være vært for den helt store nytårsfest, eller I skal holde en hyggelig nytårsaften med lækker mad i selskab med gode venner, så skal der selvfølgelig pyntes op. Vores sortiment af pynt til nytår er nøje udvalgt, så du kan skabe den flotteste oppyntning og nytårsdekoration med balloner, guirlander, konfetti, party blowers, bordpynt, glitter gardiner, servietter, duge, papirsugerør og stilfuld engangsservice. Farverne til nytårspynten er specielt guld, sølv, sort og masser af glitter, der skaber den helt rigtige wow-effekt og stemning på en aften, hvor du gerne må gå all in. Som noget nyt i år er også den populære rose gold en trend til nytårspynten. Vi har selvfølgelig alle nytårsklassikerne, men med pynt fra Festissimo får du også altid et moderne og tidssvarende look, og ikke mindst et elegant og stilfuldt udtryk, som passer sig for den store aften. Vi håber, at du vil lade dig inspirere af vores ultra fine pynt herunder til at pynte op og dekorere til en fantastisk afslutning på ét år og en mindst ligeså fantastisk velkomst til det nye.

Duge og bordløbere til konfirmation dreng

Mørkegrå stofdug – 150 x 260 cm.

DKK129,00

Andre guirlander

Rose gold stjerne guirlande

DKK49,00

Andre guirlander

Guld stjerne guirlande

DKK49,00

Fest pynt bryllup

Guld guirlande med frynser

DKK69,00

Fest pynt bryllup

Frynse guirlande sølv

DKK69,00
DKK79,00
DKK19,00

Duge og bordløbere til konfirmation dreng

Hvid engangsdug – 2,74 meter

DKK39,00

Duge og bordløbere til konfirmation dreng

Sort papirdug engangs – 2,74 meter

DKK39,00

Candy bar og slikbuffet til konfirmation pige

Guld glitter stjerne cupcake pynt – 6 stk.

DKK15,00
Tilbud
Tilbud

1 års fødselsdag dreng

Sølv folie tal balloner – 1

DKK9,00 DKK5,00
Tilbud

Balloner til konfirmation pige

Lilla glitter konfettiballoner

DKK34,00

Balloner til konfirmation dreng

Konfettiballoner med sort konfetti

DKK29,00

Bordpynt til konfirmation pige

Rose gold konfetti mix

DKK29,00

Engangsservice til konfirmation pige

Medium rose gold paptallerkener

DKK18,00

Engangsservice til konfirmation pige

Store rose gold paptallerkener

DKK23,00
Tilbud

Engangsservice til konfirmation dreng

Aflange sorte paptallerkener med guld detaljer

DKK19,00 DKK9,00

18 års fødselsdag

Sølv konfetti

DKK14,00

18 års fødselsdag

Guld konfetti

DKK14,00
Tilbud
Tilbud

Engangsservice til konfirmation dreng

Papkrus i grå og guld

DKK39,00 DKK29,00

Engangsservice til konfirmation dreng

Små sølv stjerne tallerkener

DKK9,00

Pynt og dekorér med nytårsguirlander og folieballoner

Centrum i din flotte nytårspynt kan med fordel være en super smuk nytårsguirlande, der med det samme sætter stemningen og skaber den perfekte ramme for fejringen af nytåret. Vi har flere forskellige smukke varianter med tekst i super flot skråskrift, med guld glitter eller som bannerflag på sort baggrund. Det er også oplagt at pynte op med flotte folie bogstav balloner, der tilsammen danner ordet ”Happy New Year”. De er fantastisk festlige, og de kan tilpasses dit nytårstema, da de enten fås i guld, sølv eller rose gold. Folie tal balloner, der danner ”2020” er selvfølgelig også et must til nytår og nytårspynt, og du kan både vælge den mindre variant på ca. 35 cm. eller de helt store nytårs tal balloner på hele 85 cm. Vi garanterer for, at de skaber en imponerende effekt og den flotteste setting for en fantastisk aften. Har du lyst til lidt inspiration til oppyntningen, dekorationen og borddækningen til nytår, så kig med her på pynt til tre smukke nytårstemaer.

Balloner, konfettiballoner, papirstjerner og kvastguirlander skaber stemning til nytår

Sammen med nytårsguirlanden og folie ballonerne kan nytårspynten indeholde et væld af metallic balloner og konfettiballoner i de farver, som matcher dit valgte tema til nytår. Fyld dem med helium, hvis de skal være ekstra flotte og svæve smukt over festlighederne, eller pust dem op og lad dem ligge rundt omkring på gulvet, hvor de også skaber den flotteste effekt. Et ekstra plus er, at det vil være til stor glæde, hvis der er børn med til nytårsfejringen. Ikke fordi at de voksne ikke også vil elske balloner overalt. Jo senere på aftenen I kommer, jo mere sikkert kan du regne med, at dine skønne balloner vil blive centrum på dansegulvet. Vi synes ikke, at der er noget mere festligt.

Skal det være helt ekstraordinært spektakulært til nytår, kan du dekorere stuen eller festlokalet med en af vores super flotte ballonbuer, der er den perfekte nytårspynt. Et væld af fine balloner i matchende farver udgør ballonbuen, der består af både folieballoner, metallic balloner, matte balloner og konfettiballoner. Det ligner en million, men det er ikke desto mindre let og ingen sag at lave med vores fine ballonbue kit, hvor du får alt det, som du har brug for, til at skabe og pynte op med din egen luksuriøse ballondekoration. Hvis din valgte nytårspynt kræver nogle helt specielle farver, kan du også sagtens selv sammensætte de helt rigtige balloner til en smuk ballonguirlande, som du kan lave i lige præcis den størrelse, som passer til din fest. Vores super smarte ballonguirlandebånd sikrer, at du selv kan skabe og style den dekoration, som passer helt perfekt ind i dit tema til nytår.

Vælg også en af vores andre smukke guirlander til din oppyntning, hvis det skal være ekstra fint og festligt. De ultra smukke glitter stjerneguirlander i guld eller sølv er perfekte til nytår, og de er fantastisk flotte på væggen bag jeres buffetbord, som dekoration over barvognen eller cocktailbaren eller over det smukt dækkede nytårsbord. Kombinér gerne med en af vores flotte cirkelguirlander eller guirlanderne med små folie stjerner, der er en eksplosion af festlighed. De store blanke metallic papirstjerner skaber fylde og effekt i oppyntningen, og her er selvfølgelig også mulighed for at vælge i mellem enten guld eller sølv. Endelig er en af de skønne kvastguirlander også et oplagt valg til årets nytårspynt. Vælg enten en i ren metallic folie eller en, som kombinerer fint silkepapir og folie, alt afhængig af hvilke andre farver, som indgår i din nytårsdekoration.

Borddækning til nytår og bordpynt til nytårsbordet

Nytårsbordet er det absolutte centrum for festlighederne på årets allersidste aften, og her er der virkelig mulighed for at gå all in på borddækningen og nytårsbordpynten med glimmer, glitter og sparkle for alle pengene. Måske er valget faldet på almindelig porcelæn og glas, og her kan vi anbefale en af vores flotte hvide stofservietter, som skaber et luksuriøst og stilfuldt touch på nytårsbordet. De kan selvfølgelig pyntes med bånd, en enkelt blomsterstilk eller kvist, eller også kan du lave en ekstra fin og festlig foldning til din borddækning. Har du sammen med nytårspynten valgt engangsservice til årets nytårs fejring, vil du hos os finde et lækkert udvalg af stilfulde paptallerkener og papkrus i bedste kvalitet, som sikrer dig en nem oprydning efter nytårsfesten, samtidig med at du ikke behøver at gå på kompromis med det flotte og elegante look. Farverne er særligt de klassiske til nytår som sort og hvid med et touch af guld og sølv, og selvfølgelig med de helt rigtige fine detaljer, der matcher din øvrige nytårspynt.

Uanset hvordan du dækker op, er nytårsservietten et must på nytårsbordet og en vigtig del af borddækningen og nytårspynten. Vi har et stort udvalg af de fineste servietter til nytår i farvetemaer, der matcher den øvrige pynt, og som gør sig fantastisk på tallerkenen på årets nytårsbord. De fleste har flot folie tryk, som gør dem ekstra luksuriøse, og er du også på udkig efter cocktailservietter til barvognen eller drinksbordet, så er der også flere fine muligheder. Vi synes selv, at vores ”It’s not a party without bubbles” cocktailservietter er det helt rette valg til nytårsaften, hvor I selvfølgelig skal have bobler og champagne, når klokken slår tolv, sådan som det sig hør og bør til nytår.

Et super flot touch på bordet til nytår er også en smuk bordløber, der samler dekorationerne og bordpynten på smukkeste vis og skaber et særligt rum på bordet til dem. Det er således en stor del af en smuk borddækning og af nytårspynten generelt. Vores guld glitter bordløber er et fantastisk valg til oppyntningen med guld i centrum, men du kan også vælge en til nytårsaften lidt mere utraditionel blonde løber som centrum for pynten. Du vil blive overrasket over, hvor fantastisk flot den er i selskab også med den glitrende nytårspynt i metallic farver, hvor den tilføjer et touch af stil og elegance. Vi synes, at bordløberen virkelig er en fantastisk styling item til din borddækning til nytår.

Sidst men ikke mindst må du endelig ikke i din borddækning glemme de festlige party blowers til nytår, der også fås i forskellige fine varianter. En klassiker på nytårsbordet, der her selvfølgelig har fået et moderne og luksuriøst touch. De skønne party blowers, eller rysler, som de også kaldes, pynter flot og bidrager til festlighederne med lidt sjov og ballade. En skøn nytårspynt lige som både børn og voksne kan lide det på årets sidste aften.

Konfetti er et must i nytårsoppyntningen

Intet nytår uden konfetti! Selvfølgelig skal borddækningen og nytårsbordet være fyldt med den skønneste konfetti i guld, sølv, rose gold eller glitter, der virkelig skaber stemning og et bord, der sprudler af festlighed. Vi synes simpelthen, at det er et must i nytårspynten. Læg gerne de flotte konfetti push pops rundt omkring på bordet, hvor de pynter fint, indtil de udløses og I kan glæde jer over en sand regn af den lækreste konfetti. Det skaber en effekt, der er absolut lige så flot som de mere traditionelle bordbomber, som er typiske til nytår, men til forskel fra disse matcher indholdet af push poppen perfekt den øvrige bordpynt og nytårspynt. Pynt også bordet med konfetti i matchende farver, inden konfettieksplosionen udløses. Der er ikke noget, der har en mere festlig og dekorativ effekt i borddækningen, og vi garanterer for, at det vil skabe den helt rette stemning blandt gæsterne.

Skab den rette setting til nytårsfesten med et glitter gardin

Til nytårsaften må der gerne være max gas på dekorationerne, borddækningen og nytårspynten, og det får du netop med et flot glitter gardin, eller lametta dørforhæng, som de også kaldes. De skaber en helt igennem spektakulær effekt og den helt rigtige festlige stemning på en aften som nytår, der i den grad fortjener at blive fejret med et brag. Glitter gardiner som nytårspynt kan du hænge op på væggen og dermed skabe en fantastisk back drop for barvognen, buffetbordet eller dansegulvet. Vi er sikre på, at dine gæster vil være vilde med det. Det ser også fantastisk ud at pynte op til nytår med glitter gardinet i døråbningen, for på den måde vil dine gæster træde igennem glimmer og glitter til alle sider, når de skal ind til nytårsfesten eller den gode nytårsmiddag. I kan ikke undgå at komme i den helt rigtige nytårsstemning, og selvfølgelig har du mulighed for at vælge mellem mange super flotte varianter, der perfekt kan tilpasses dit nytårs festtema. En finere og mere spektakulær nytårspynt finder du ikke.