Tusind tak fordi du besøger Festissimo – en festshop med stort udvalg, personlig service og fokus på den fineste festpynt af allerbedste kvalitet og indenfor de sidste nye trends. Siden 2015 har vi ladet os inspirere af skønne mønstre, farver og materialer, og vi gør os stor umage med at håndplukke de bedste varer til alle de skønne festlige lejligheder, som fortjener noget helt specielt.

Ideen til Festissimo opstod ud fra ønsket om at kunne tilbyde det lækreste pynt til bryllup, børnefødselsdag, barnedåb, baby shower, konfirmation, polterabend, nytår og alle de andre fine fester. På rejser til USA er vi blevet begejstrede over det fantastiske udvalg af unikke, smukke, sjove og anderledes fest tendenser, og vores håb er at kunne præsentere jer for mange af disse skønne sager. Vi forhandler de bedste europæiske brands indenfor festpynt, og vi gør os altid umage for at få fat i de helt specielle og lækre varer, som er gået hen og blevet ”must haves”. 

Vi håber, at du har lyst til at kigge indenfor og blive inspireret til din næste fest. Vi er altid klar til at hjælpe og vejlede, og vi skaffer gerne helt særlige varer hjem, hvis du har forelsket dig i noget, som (endnu) ikke er på de virtuelle hylder. Ring til os på telefon 23 30 27 38 eller skriv os en mail på info@festissimo.dk – Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe med specielle forespørgsler, og vi tager meget gerne imod ideer, tanker og hvad der ellers måtte være på hjerte.

Velkommen til!