Tak fordi du besøger Festissimo – en kombineret shop og blog med fokus på den fineste festpynt af allerbedste kvalitet og indenfor de sidste nye trends. Vi lader os inspirere af skønne mønstre, farver og materialer, og vi håndplukker de bedste varer til alle de skønne festlige lejligheder, som fortjener noget helt specielt.

Ideen til Festissimo opstod ud fra ønsket om at kunne tilbyde det lækreste pynt til bryllup, børnefødselsdag, barnedåb, nytår, Halloween og alle de andre fine fester. På rejser til USA er vi blevet begejstrede over det fantastiske udvalg af unikke, smukke, sjove og anderledes fest tendenser, og vores håb er at kunne præsentere jer for mange af disse skønne sager. Vi importerer en del af vores sortiment fra netop USA, og vi har bestræbt os på at få fat i de helt specielle og lækre varer, som er gået hen og blevet ”must haves”, og som det indtil nu ikke har været let at få fat på i Danmark – f.eks. de ualmindeligt skønne mason jars med udskårne låg og plads til sugerør. Samtidig forhandler vi nogle af de bedste europæiske brands, f.eks. Meri Meri og My Little Day, og vi søger i det hele taget bredt for at finde de fineste ting til de bedste priser.

Samtidig har vi med bloggen haft lyst til at give inspiration og ideer til festoppyntning, DIY projekter, temafester, kagebagning og alt muligt andet, der lige falder os ind. Vi håber, at du har lyst til at kigge med, kommentere og i det hele taget bare skrive til os og spørge, hvis vi kan hjælpe med noget. Vi kan kontaktes på info@festissimo.dk – vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe med specielle forespørgsler, og vi tager meget gerne imod ideer, tanker og hvad der ellers måtte være på hjerte.

 

Velkommen!

 

 

fødselsdagsfest