Viser alle 158 resultater

Rose gold pynt og dekoration til fest

Rose gold eller rosa guld, som den smukke farve også kaldes, er en af de allermest populære i tiden, både indenfor indretning, mode og selvfølgelig festpynt, som vi godt tør kalde os specialister i. Hos Festissimo kan vi slet ikke få nok af rosa guld, og vi har derfor valgt den absolut flotteste rose gold pynt til festen og festartikler, der virkelig skaber en helt fantastisk effekt og stemming. Vi har et stort udvalg både indenfor dekoration og borddækning, så du kan skabe et gennemført look i festoppyntningen. Vælg mellem de super fine og populære rose gold folie balloner, både som tal og bogstaver, konfettiballoner, ballonbuer, glittergardiner, konfetti, guirlander, kvaster, kagetoppere, fødselsdagslys, engangsservice, papirsugerør, gæstebøger og meget mere. Kort sagt alt til den fineste fest med rose gold tema.

kr.49,00
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Bryllupstema rose gold bryllup

Rosa guld kageopsats

kr.89,00

Bryllupstema rose gold bryllup

Rosa guld prikkede papkrus

kr.34,00
kr.26,00
kr.39,00

Bordpynt til konfirmation pige

Rose gold konfetti mix

kr.29,00

Bryllupstema rose gold bryllup

Medium rose gold paptallerkener

kr.16,00

Bryllupstema rose gold bryllup

Rosa guld hjerte tallerkener

kr.18,00

Bryllupstema rose gold bryllup

Store rose gold paptallerkener

kr.19,00

1 års fødselsdag pige

Rose gold Happy Birthday konfetti

kr.34,00

18 års fødselsdag

Rose gold papirsugerør

kr.12,00
kr.12,00

Bryllupstema boho bryllup

Papirsugerør med rose gold hjerter

kr.12,00

Bryllupstema rose gold bryllup

Guirlande med rosa guld kvaster

kr.49,00

Pynt op til fest med tidens mest populære farve

Der er virkelig noget magisk smukt over rose gold, der kombinerer en varm glød med det luksuriøse og elegante, som metallic look’et bidrager med. Det er virkelig en farve, der kan siges både at være utraditionel og klassisk på én og samme tid. Indenfor de senere år er den rosa gyldne nuance blevet en trend, som man ikke kan komme udenom, og det har vi absolut heller ikke lyst til, da den i vores optik er intet mindre end spektakulær.

Smukke festtemaer med rose gold

Værd at fremhæve er det, at rose gold er en utrolig alsidig farve, som er let at tilpasse andre farver af pynt, så der kan skabes et personligt og unikt udtryk i oppyntningen til festen. I sig selv udgør rose gold et fabelagtigt flot og lækkert festtema, der oser af luksus, og som sagtens kan konkurrere med det mere traditionelle valg af guld til glitter og glamour festen. Men den rosa gyldne nuance er også et perfekt match til lyserød, pink og blush, som i denne farvekombination får et ekstra twist og touch af stilfuld elegance. Også pastelfarver og rose gold er et match made in heaven, ligesom også hvid, creme og pudder gør sig ualmindeligt fint i selskab med den.

Rose gold til alle fester fra barnedåb til konfirmation, fødselsdag og bryllup

Uanset hvilken skøn begivenhed og fest du skal fejre og pynte op til, garanterer vi for, at rose gold vil være et ultra flot valg af dekoration, som både festens midtpunkt og gæsterne vil nyde. Look’et er indbegrebet af festlighed, som er med til at ramme nogle af de helt store livsbegivenheder ind.

Til barnedåben for piger er det således helt oplagt at kombinere med lyserød, pudderfarvet eller fersken, der alle står utroligt flot sammen med den rosa gyldne metallic glød. Men også til drengebarnedåben skaber rose gold et super fint touch sammen med lyseblå og mint. Du vil blive overrasket over, hvor fint det går sammen, og hvor smukt et alternativ det er til de mere klassiske kombinationer med sølv og guld.

De samme flotte farvesammensætninger er perfekte til konfirmation eller nonfirmationsfest, og den unge vil helt sikkert elske en fejring med rose gold festpynt, balloner og dekoration. Til denne anledning fungerer også sort og grå sammen med rosa guld pynt som en ultra stilfuld kombi, som I kan lade gå igen igennem oppyntningen, borddækningen og bordpynten som den flotteste røde, eller skulle vi sige rosa guld, tråd.

Fødselsdagspynt i rose gold er også en af vores allerfineste essentials, ligesom farven tilføjer noget helt særligt og stilfuldt til bryllupspynten og dekorationerne til denne fantastiske fest.

Fejr festens midtpunkt med rose gold folie balloner – tal og bogstaver

Du kan med fordel vælge at lade de smukke rose gold folie balloner i enten bogstaver eller tal, eller måske begge dele, være centrum i din pynt til festen. Skriv dåbsbarnets, fødselsdagsbarnets eller konfirmandens navn i rosa guld folie bogstavballoner, og lad dem pynte som midtpunkt i dine festdekorationer. Det er en så skøn måde at blive fejret på.

Til børnefødselsdagen er det virkelig et must at pynte op med rose gold talballoner, ligesom også forskellige jubilæer og årsdage kan markeres så fint på denne måde. Du kan i det hele taget skrive lige, hvad du har lyst til, med de flotte folieballoner, og enhver fejring bliver lige lidt mere festlig med rose gold folieballoner og tal.

Skab stemming og atmosfære med rose gold balloner

Ingen fest er komplet uden balloner, og når valget er faldet på et smukt rosa guld fest tema, skal der selvfølgelig ikke mangle smukke rose gold balloner til at binde hele pynten sammen. Vi har et stort udvalg af skønne balloner til fest i den smukke farve, og der er selvfølgelig alt fra skinnende metallic balloner til små og store konfetti balloner, en spektakulær ballonbue og super fine folie balloner i hjerte og stjerne facon. Der er også masser af muligheder for at kombinere ballonerne med fine sager som rose gold kvaster, glittergardiner og forskellige smukke guirlander, som tilsammen vil skabe et imponerende look til festen.

Rose gold borddækning og bordpynt

Til festen med rosa guld tema ser det fantastisk flot ud også at inkludere farven i borddækningen og bordpynten til festen. Dæk op med elegant og stilfuldt engangsservice – krus, tallerkener, bestik og papirsugerør – i rose gold, og vælg mellem et hav af super smukke servietter med rosa gyldne detaljer, som vil udgøre prikken over i’et. Måske skal dugen og bordløberen også have samme farve, og vi vil helt sikkert foreslå at pynte bordet med rose gold konfetti. Eller med vores smukke mini konfetti ballon sticks, der bl.a. kan sættes i vaser på bordet.

Den nyeste og super fine tilføjelse i shoppen er rosa guld fyrfadsstager i forskelligt design samt stearinlys og flydelys, der skaber den helt rette stemming og atmosfære. Når du vælger det elegante rosa guld tema, garanterer vi, at du får en borddækning lige lidt udover det sædvanlige, som virkelig vil imponere dine gæster. Som et ekstra fint touch kan du også vælge at lade farven gå igen i gæstebogen og den kuglepen, som gæsterne skriver deres hilsen med. Begge dele fås selvfølgelig også i den uimodståelige metallic nuance, og det ser så flot og gennemført ud, når alle elementer i dekoration, oppyntning, borddækning, bordpynt og gæstebog følger samme flotte tema.