Levering og fragt

Hos Festissimo lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde god og billig fragt, og derfor har vi et fast lavt fragtbeløb på 39,- for Post Nord pakke med Track and Trace nummer og levering til postbutik/pakkeshop. Ønsker du levering til dit hjem eller til en firmaadresse, koster det 15,- mere. Vi giver gratis fragt for ordrer over 599 DKK. De nævnte vilkår gælder for pakker leveret indenfor Danmark (Grønland og Færøerne undtaget).

Vi afsender i langt de fleste tilfælde dine varer samme dag, som din ordre er indgået, hvis den er lagt inden kl. 14.00 (Vi garanterer dog ikke afsendelse samme dag – du er dog altid velkommen til at ringe til os og forespørge, om vi kan afsende samme dag, hvis du har brug for varerne hurtigst muligt). Weekend og helligdage, hvor postservicen er lukket, er undtaget. Du kan derfor forvente en gennemsnitlig leveringstid på 1-2 hverdage (med forbehold for forsinkelser hos Post Nord, som er udenfor vores kontrol). Pakkerne sendes med tracking nummer, og de er normalt fremme dagen efter afsendelse, da Post Nord overholder deres dag-til-dag levering for langt de fleste af pakkernes vedkommende.

Når din postpakke er klar til afhentning, vil du modtage en SMS- og/eller email notifikation. Hvis du ikke henter din pakke på posthuset indenfor den angivne tidsfrist, vil pakken blive returneret til Festissimo. Hvis du ønsker pakken gensendt, forbeholder vi os i dette tilfælde retten til at opkræve en fragtpris på ny, som svarer til de omkostninger, som vi har, ved at sende pakken til dig igen (ovenstående fragtpriser gælder).

Festissimo bærer ansvaret for varerne, indtil de er modtaget hos dig.