Generelle oplysninger

Festissimo

v/Mette Grauballe

CVR: 36 11 27 51

Ketting Parkvej 72

8462 Harlev J.

Danmark

 

info@festissimo.dk

Tlf: 23 30 27 38

 

Etableringsår: 2014

 

Betaling

Festissimo modtager betaling med Dankort og internationale kreditkort (gebyrfrit) igennem det sikrede betalingsmodul ePay. Alle dine kortoplysninger krypteres, og der anvendes i den forbindelse SSL-certifikat (Secure Socket Layer).

Betalingen vil ikke blive trukket på din konto, før varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

 

Levering

Læs om vores fragtpriser og levering her

 

Fortrydelsesret

Det er af største betydning for os, at du er tilfreds med de varer, som du køber hos Festissimo. Hvis du fortryder dit køb, har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du:

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men som leveres enkeltvis.
  • får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

 

Du skal altså inden 14 dage fra modtagelsen af dine varer meddele os om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@festissimo.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte dig af vores standard fortrydelsesformular, som du i så fald sender med varerne retur. Du finder formularen medsendt dine varer/ordrebekræftelse, eller du kan finde den her

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varerne uden samtidig at give os tydelig meddelse om dette.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er i købeloven undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter den dato, hvor du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen (gælder naturligvis ikke, hvis der er tale om en reklamation, jvf. nedenstående). Når du returnerer til os, er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, dvs. fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.

Varen returneres til:

Festissimo

Ketting Parkvej 72

8462 Harlev J.

Returneringen af varen kan også foregå ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale pr. telefon eller email.

Ved returnering bedes du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og gerne den af dig udfyldte standardfortrydelsesformular.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord kan du håndtere og prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet herudover, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Dvs. at eventuel emballage og forsegling skal være i original og ubrudt stand.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Du får naturligvis refunderet det beløb, som du har indbetalt til os, hvis du fortryder dit køb. I tilfælde af en værdiforringelse, som du er ansvarlig og hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (men ikke tilbageleveringsomkostninger, dvs. de omkostninger, som du selv har i forbindelse med returneringen, og som du jvf. ovenstående selv skal afholde). Vi refunderer uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor du har givet meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da fremlægger dokumentation for, at du har returneret den.

 

Reklamationsret – Hvis der er noget galt med varen

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Hos Festissimo har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen/fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen/fejlen ved varen.

Såfremt reklamationen er berettiget, refunderer vi selvfølgelig dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen returneres til:

Festissimo v/Mette Grauballe

Ketting Parkvej 72

8462 Harlev J.

 

Ved returnering grundet reklamation beder vi dig oplyse, hvori problemet med varen består, og gerne så detaljeret som muligt.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for forsendelsen, således at vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå købsaftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

 

Vi registrerer udelukkende disse personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Festissimo og opbevares i fem år (jvf. krav i bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Festissimo har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Festissimo.dk er direktøren.

Oplysninger afgivet til Festissimo videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Festissimo  har du altid ret til at gøre indsigelse imod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Festissimo via e-mail info@festissimo.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@festissimo.dk. Hvis det imod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.