DIY kageflag med glitter tape

DIY-guld-glitter-kageflag

Er du også hoppet med på cupcake-bølgen, og elsker du de lækre og fint stylede små kager lige så meget som os? Så vil du garanteret synes om de fine glitrende kageflag, som du selv kan lave – helt enkelt og uden de store dikkedarer og så let, at børn sagtens kan være med! Flagene er perfekte i cupcakes – selvfølgelig – men også i din overdådige festlagkage, i pindemadder og canapéer (du ved de små lækre godbidder med fyld i alle afskygninger), i frugterne på dit fint anrettede frugtfad og i det hele taget bare på al slags skøn fingerfood. Behøver vi at sige, at de er særdeles velegnede til børnefødselsdagen og børnefester? Heldigvis er glitter og fin pynt også tilladt for voksne, og vi synes, at netop denne variant er som skabt til kagebuffetten ved bryllupsfesten. Eller til lidt velfortjent luksus i hverdagen.

Du skal bruge:

  • Saks
  • Pindemadspinde/små træpinde
  • Glittertape – det fås i et væld af farver i shoppen.
  1. Klip et stykke glitter tape på ca. 5 cm. af (større hvis du ønsker et længere flag)
  2. Fold tapen rundt om den ene ende af pinden, så stykkerne på hver side af pinden kommer til at sidde lige præcis oven på hinanden.
  3. Klip ca. 1 cm. ind skråt fra oven og fra neden og frigør den udklippede trekant. Vupti! Du kan nu dekorere de fineste cupcakes.

Kageflag tutorial

 

Guld kageflag