Inspiration – festpynt og bordkort til konfirmation

Festpynt til konfirmation

Det er snart højsæson for konfirmation, og det er en helt speciel fest, der i den grad fortjener en helt særlig fejring. Som mange af livets øvrige fester, markerer konfirmationen en overgang og et punkt i livet, og det er en af de begivenheder, som man altid vil huske tilbage på. Selve festen betyder meget for mange, og den helt rigtige stemning er med til at gøre dagen så mindeværdig. Foruden konfirmanden, gæsterne og musikken, så er servietterne, dekorationerne, bordkortene og i det hele taget festpynten i aller højeste grad med til at skabe den stemning, som er så vigtig, og som skaber den vellykkede fest.

Vi har samlet lidt inspiration til festpynten til konfirmationen her, for vi elsker simpelthen pynt og fine fester! Samtidig er vi stolte af vores store udvalg og af de mange specielle ting, som vi har hentet hjem fra rundt om i verden, og som for en dels vedkommende kun kan fås i Danmark hos os.

festpynt til konfirmation

Først og fremmest er vi vilde med pom pom’er, fordi de skaber en fantastisk stemning i ethvert festlokale – stuen, festteltet i haven, kælderlokalet – og fordi de kan tilpasses alle festtemaer. Vi har et stort udvalg og alle de farver, som man kan tænke sig, og så har vi selvfølgelig 3 størrelser at vælge i mellem i hver farve, fordi pom pom’er netop egner sig perfekt til at blive mikset og matchet på kryds og tværs af størrelser og farver. Vores mindste pom pom, miniudgaven på 10 cm., er perfekt oven på servietten på hver tallerken.

Foruden pom pom’er skaber også balloner den helt rigtige feststemning, og som perfekt tilbehør til både balloner og pom pom’er er der selvfølgelig de super populære honeycomb papirkugler, som både kan hænges op eller lægges rundt omkring på gulvet eller på møbler. Også her har vi et stort udvalg af farver og ikke mindst af størrelser.

De dekorationer, der skaber fylde i festlokalet, er så vigtige for feststemningen, men selve festbordet er virkelig også et kapitel for sig. Foruden blomster – som man i øvrigt også kan bruge pom pom’erne som alternativ til – står bordkortene i centrum. Her kan man virkelig lege med detaljer og skabe lige præcis det udtryk, som man gerne vil have frem. Vi har de helt enkle og klassiske bordkort, som man selv kan pynte med bl.a. glitter stickers, og så har vi de helt unikke, som gæsterne garanteret ikke har set før. I sidstnævnte kategori finder man vores tavle bordkort udformet som små staffelier, som man skriver på med kridt. Den vintage og retro inspirerede stil er vildt populær, og så kan man endda bruge bordkortene igen og igen.

På bordet er også konfetti et must, og så har vi selvfølgelig den helt specielle pynt, som du ikke finder andre steder, nemlig mini honeycomb boldene på hhv. 5 og 8 cm. De små versioner af de populære bolde er en af vores absolutte topsellere, og de er fantastisk fine, når de ligger rundt omkring på bordene og pynter, eller når de hænger på fine grene i vaser som centerpieces på festbordet.

Som prikken over i’et til konfirmationen foreslår vi de super flotte folie bogstav balloner i guld eller sølv, som man kan skrive konfirmandens navn med. Glem alt om besvær med heliumtanke og pladsmangel, for disse her pustes op i løbet af nul komma fem og måler 41 cm., så alle kan være med. Træk dem på snor og lad den fine navneguirlande hænge ved indgangen til festlokalet, over gave- eller buffetbordet eller hvor som helst man ønsker. Der er garanteret wow-effekt!

 

festinspiration