Nordisk jul og nytår med guld, glimmer og glamour

“Baby, it’s cold outside”…..og det betyder juletid, hygge med venner og familie og masser af levende lys i mørket. Det betyder også afslutningen på et år og forberedelserne til at gå ind i et nyt. Med alt hvad heraf følger.

Hos Festissimo har vi som altid håndplukket det fineste udvalg af pynt til både juletiden og fejringen af nytår, og det vil tydeligt ses, at vi på én gang står plantet i den nordiske muld og samtidig gerne overgiver os til guld og glitter i lange baner. Vi har således et lille, men helt unikt, udvalg af den skønneste nordisk inspirerede pynt til julebordet og hjemmet fra lækre brands som Delight Department og Meri Meri, der står for smukt design og uovertruffen kvalitet. Ved siden af har vi så en sanseeksplosion af guld og sølv, glimmer og glitter, stjerner og konfetti drys. Alt sammen kendetegnet ved først og fremmest at være stilfuldt og noget lidt ud over det sædvanlige. Og det er præcis sådan, vi synes, at december skal være: Rustik og glamourøs, hyggelig og stjernedrysset og festlig så langt øjet rækker.

Herunder har vi samlet lidt inspiration til årets julebord og til nytårsfesten, og du finder mere ved at kigge med i vores jule– og nytårskategori.

nordisk pynt til julebordet